9.9.12

Pustan possua

Joskus jokin uusikin resepti! Pidän erilaisista possuruuista, mutta aina teen ne melkein samoilla ohjeilla. Googlettamalla löysin tämän hieman erilaisen ohjeen. Lisäsin reseptiin kuitenkin taas vähän omia juttujani...

Pustan possupata

porsaan suikalelihaa
punaista paprikaa
tomaattilohkoja
vihreää tuoretta chiliä
sipuli
valkosipulin kynsi
lihalientä (kuutiosta)
paprikajauhetta
tomaattipyrettä
hot chili -ketsuppia
laakerinlehti
hunajaa
pippuria
suolaa
smetanaa
vehnäjauhoja
öljyä paistamiseen

Ruskista lihat pienissä erissä, paprikajauheen ja tomaattipyreen voi laittaa aina lopuksi pannulle paahtumaan. Huuhtele pannu joka välillä pataan. Kuullota myös sipuleita, paprikoita ja tomaattia. Mausta ja anna hautua n. tunti. Lisää lopuksi smetana, johon on lisätty suurusteeksi hieman vehnäjauhoa.
Tarjoa keitetyn perunan sekä höyrytettyjen vihannesten kanssa.

Ps. En ehkä ole vielä hehkuttanut oman maan valkosipuleista - ne eivät olleet koolla pilattuja, mutta todella makeita ja pehmeän aromikkaita.