Kukkoa vinissä onnistuu myös broilerisuikaleista. Samalla saa hieman juhlavamman ruoan ja vaihtelua ainaiselle kermakastikkeelle.
Kukkoa viinissä
öljyä
broilerisuikaleita
vehnäjauhoja
pekonia
shalottisipuli
valkosipulinkynsi
(tomaattipyrettä)
kanalientä
punaviiniä
suppilovahveroita
hunajaa, musta- ja valkopippuria, laakerinlehti, timjamia, rosmariinia, suolaa, persiljaa
Kuivaa broilerinsuikaleita hieman talouspaperilla ja pyöräytä vehnäjauhoissa. Mausta ripauksella suolaa ja valkopippuria. Ruskista lihat sekä kuullota sipulit pannulla ja kaada pataan. Huuhtele pannu vedellä ja kaada nesteet pataan. Murskaa joukkoon kuivattuja suppilovahveroita. Mausta ja anna padan hautua tunnin verran. Koristele persiljalla ja tarjoile riisin kanssa.