1.3.09

Herneenversoja

Kevään ensi auringonsäteet pilkahtivat ja jo tuli kiire laittaa herneet likoamaan. Kohta saa siis herkutella tuoreilla herneenversoilla...

Täytyy nyt kehitellä kaikkea tekemistä viikoksi, kun olen kotona ihan itsekseni. Kaupassa huvitti, kun varauduin tulevaan säilyketölkeillä (tonnikalaa ja papuja!). Tuli mieleen, että kuka sitä ruokaa meillä tekeekään?! Osittain ostokset olivat "varaston täydennystä", mutta on se myös niin, että pelkästään itselleen ei jaksa/viitsi tehdä mitään erikoista tai aikaa vievää. Mutta saanpahan myös nauttia nyt mielin määrin vuohen-, feta- ja aurajuustoista, valkosipulista jne. ilman, että meidän ruokarajoitteinen on kommentoimassa tai syynäämässä hänen "myrkyttämisestään". Olen kyllä keksinyt hyvän väsytystekniikan valkosipulin suhteen; murskaan kynnen, mutta lisään sen ruokaan kokonaisena. Ennen tarjoilua poistan sen tai otan omalle lautaselleni. Näin siitä tulee edes hieman hyvää makua ruokaan. Toistaiseksi se on mennyt läpi ilman nurinoita.

Harmi, kun kamera on nyt muilla mailla niin jää blogikuvat vähemmälle. Toisaalta katselin kyllä vanhoja kuviani ja mietin, että siellä olisi muutamia kivoja kesämuistoja ym., joita voisi tänne laittaa.