![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCG9uyaCp9fBTvSm56wlGprjv3sz9bjKPEuoZAnH1pN0DnfBVy4cshktY99HHMHfno66QBIhllduizT1Kx4RGqOKmih8gUywJBF_IQ73jh72YuVdqhxm7wLtbl7umt3Qsjer2quFxd-Wg/s320/Oopperakellarin+silakat+006.jpg)
Oopperakellarin silakat
300 g silakkafileitä
1 kananmunan keltuainen
2 rkl ranskankermaa
1 rkl sinappista graavilohikastiketta
korppujauhoja
parmesanraastetta
suolaa, pippuria
voita
Sekoita keltuainen, ranskankerma ja sinappikastike. Kääntele aukinaiset silakkafileet seokseen.
Anna maustua vähintään tunnin ajan.
Taita silakat kalan muotoon ja pyöritä korppujauho-juustoseoksessa. Paista voissa, keskilämmöllä, teflonpannussa, molemmin puolin. Älä kääntele, äläkä kurkistele silakoiden alle, jotta kuoresta tulee rapea.