21.4.12

Ankkaa confit ja linssicassoulet

Oho, blogiasetukset olivat muuttuneet! Oliko niin pitkä aika, kun olen viimeksi tänne kirjoittanut. Kokeillaan nyt sitten, miten tämä toimii... Kameraankin on kyllä tallentunut taas luvattoman paljon kuvia mm. ruoista, taimista ja hopeasavitöistä. Hopeasavityöt pitää vaan kuvata uudelleen.


Tässä yksi ruoka, jonka ohje on blogissani aikaisemminkin. Tosin nyt annoksessa on myös "ankankoipia confit". Koivet olivat purkista otettaessa lievästi sanottuna "mielenkiintoisen" näköisiä, mutta rohkeasti koivista kiinni ja rasvat pois. Rasvan pakastin pienissä erissä jääpalamuotteihin myöhempää käyttöä varten. Koivet paistoin uunissa ja yllättävän paljon niistä tuli vieläkin rasvaa... Maku oli kyllä herkullinen, jotain kanan ja possun välimaastosta. Lautasen reunalla on Sikke Sumarin reseptillä tehtyjä sämpylöitä. Linssipataan laitoin nyt italialaista tuoretta pinaattia. Uusi elämys, eikä huonompi! Se olikin riittoisa pakkaus, tein pinaatista myös keiton.