Piknikin jälkeen kesti vähän aikaa, että saimme itsemme "sulille". Ilma vain kylmeni kaupungilta takaisinpäin kävellessämme. Onneksi olin varautunut tekemään kotona lämpimän aterian.
Kampasimpukat kestävät yllättävän kauan sulaa, mutta odotus palkitaan. Nopea paisto sekä maustaminen ja tarjolle parsarisoton seuraksi - herkullista!
Parsarisoton tein samalla reseptillä kuin aiemmin. Keitin parsojen kuoret ja kannat liemeksi. Kuullotin parsan pieninä pätkinä kevyesti voin ja öljyn seoksessa, otin pois pannulta ja laitoin rasvaan salottisipulin sekä riisin. Hetken kuullotus ja sekaan pienin erin ensin valkoviiniä, sitten kasvislientä. Laitoin esipaistetut parsat sekaan ja maustoin risoton loppuvaiheessa parmesanilla, pippurilla sekä turkkilaisella jogurtilla.