![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJ2KkCUUDEgvDbs34Orw9l59_nmDVmcNd6ndD2aO8eqkzVSTVXwqphAsYVRa4fGAyPNXuCHcNJjE7y2WOwZHvU5MLj9S0OSGFJeaAtgnoiFWUhtnqdRpCHm8ETiZltqjOshVluPZmoHy0/s320/Katkarapupasta+002.jpg)
Katkarapukastike
100 g katkarapuja
1/2 dl mojokastiketta
oliiviöljyä
1 tl tomaattipyrettä
1/2 tl paprikajauhetta
1 pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 dl kalalientä
1/2 dl ruokakermaa
20 g sulatejuustoa
mustapippuria
basilikaa
ruohosipulia
Laita katkaravut sulamaan mojokastikkeeseen. Lisäsin joukkoon myös hieman tuoretta basilikaa ja ruohosipulia sekä mustapippuria. Kuumenna tomaattipyrettä ja paprikajauhetta hetki öljyssä, lisää sipulit; kuullota, mutta varo polttamasta. Kaada päälle kalaliemi ja kerma sekä paloittele joukkoon sulatejuusto. Kun juusto on sulanut, kaada kattilaan katkaravut kuumentumaan. Lopuksi voi vielä jauhaa päälle hieman mustapippuria.