Kuvat alkavat näyttää toistensa kopioilta, epämääräistä seosta kattilassa.
Loput pavut pääsivät tänään chili sin carneen eli pataan, jossa ei ole lihaa. Tuliset mausteet olivatkin omiaan maustamaan muutoin niin mautonta soijarouhetta.
Chili sin carne
1 rkl öljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl vaaleaa siirappia
2 rkl chilimausteseosta
1/2 tl paprikajauhetta
1 tlk tomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
1 dl tummaa soijarouhetta
3-5 tippaa tabascoa
mustapippuria
1/2 tlk kidneypapuja
punaista ja vihreää paprikaa
timjamia, basilikaa
Kuullota sipulit pannulla. Lisää hunaja sekä kuivat mausteet ja pyörittele seosta, jotta maut hieman irtoavat. Kaada pannulle tomaattimurska ja lisää liemikuutio. Sekoita joukkoon soijarouhe ja mausta. Lisää aivan lopuksi pavut ja paprikakuutiot sekä tuoremausteet.