19.9.09

Kanttarellifrittata


Frittata - onpas hieno nimi munakkaalla! Lautasella on lisäksi Valion Musta Salaneuvos -juustoa, jota käytin myös frittataan. Maistoimme juustoa ensimmäisen kerran, mutta tuskin viimeisen...

Kanttarellifrittata

1 rkl öljyä
"kourallinen" kanttarelleja
3 munaa
1/2 dl juustoraastetta (yleensä parmesania, mutta itse käytin nyt goudaa)
rosmariinia, mustapippuria, suolaa

Paloittele sienet ja paista niistä kuumalla pannulla neste pois. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää juustoraaste, mausteet ja kanttarellit. Kaada massa paistinpannuun ja paista miedolla lämmöllä. Kun munakas on hyytynyt, käännä se esim. kattilankantta apuna käyttäen toisinpäin. Paista munakas kypsäksi. Me söimme frittatan lämpimänä, mutta sen voi halutessaan myös jäähdyttää.