24.11.09
Suppilovahverokastike
Kiitos lämpimän ja sateisen syksyn, metsästä löytyi vielä suppilovahveroita (ja muutama kanttarelli)!
Olen aina pitänyt suppilovahveroita keittosieninä, mutta onneksi kokeilin vaihteeksi kastiketta.
Suppilovahverokastike
voita
suppilovahveroita
sipuli
vehnäjauhoja
tavallista ja kolmen juuston ruokakermaa
mustapippuria
suolaa
persiljaa
Hienonna sienet ja sipuli. Poista sienistä enin neste kuumalla pannulla. Laita rasva vasta sen jälkeen, etteivät sienet räisky. Lisää sipuli pannulle kuullottumaan. Ripottele hieman vehnäjauhoja ja kääntele aineita hetki. Lisää kermat ja mausteet sekä anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljaa.
Kastike sopii erinomaisesti esim. pastan kanssa.