Possunfile sai hunnun leivästä, parmesanista, aurinkokuivatuista tomaateista, salviasta, basilikasta, pippurista ja suolasta. Ennen kuorruttamista ja uuniin laittoa, ruskistin sen kauttaaltaan pannulla. Uunissa se oli 1/2 tuntia 175 asteessa (sisälämpö 70 astetta). Maut tasaantuivat folion alla vielä varttin verran, koska uunijuurekset vaativat sen ajan ruskistuakseen.
Uunijuureksina taas lemppareita; perunaa, porkkanaa, palsternakkaa ja sipulia. Mausteina valkosipuli, hunaja, sitruunamehu, timjami ja suola sekä vuokaan reilu loraus oliiviöljyä. Mietin, miten juurekset kypsyvät samassa uunissa possun kanssa, mutta lopputulos oli hyvä, kun annoin niiden olla uunissa 15 minuuttia kauemmin ja nostin lämmön 200 asteeseen.
Raikkautta toi jugurttikastike, jossa oli mausteina Yyteri-sinappia, hunajaa, suolaa, timjamia ja persiljaa. Jugurtti oli Ahlmanin tilapuodin tuote. Kävimme siellä ensimmäistä kertaa, mutta tuskin viimeistä... Esim. sieltä ostettu viili oli todella herkullista!