11.3.11

Toscanan papukeitto

Suunnitteilla on kasvattaa kesällä vaha- ja härkäpapuja, joten nyt ovat olleet papuohjeet haussa. Toistaiseksi oli tyytyminen purkkipapuihin... eikä tilannetta tiedä kyllä kesän jälkeenkään ;)

Toscanan papukeitto
oliiviöljyä
sipuli
valkosipulinkynsi
sellerinvarsi
porkkana
papumix (GoGreen)
1/2 prk kokonaisia säilyketomaatteja
timjamia
persiljaa
laakerinlehti
mustapippuria
suolaa
balsamicoa
vettä

oliiveita

Pilko kasvikset ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää mausteet, tomaatit ja vesi. Kaada joukkoon valutetut pavut. Keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä. Lisää lopuksi oliivit. Keiton pinnalle voi murustella vuohenjuustoa.