4.3.10

Syntymäpäivämenu

Tänään herkuttelimme hirvistroganovilla ja pannacottalla, jossa oli päällä rosmariinimansikoita.

Hi
rvistroganov
500 g hirven palapaistia
1 si
puli
1 valkosipulinkynsi

2 porkkanaa
lihalientä
punaviiniä

tomaattipyrettä
laakerinlehti, mustapippuria, suolaa


Kaalisalaatti
savoijin kaalia

porkkana

Kastike
1 tl viinietikkaa

0.5 dl rypsiöljyä
0.5 tl sokeria
suolaa

0.5 tl yrttistä pippurimaustetta



Pannacotta
1 dl Flora Vanillaa
1 dl maitoa

0.5 dl Multi hyytelösokeria

Rosmariinimansikat
1 rkl sokeria
1 rkl marmeladisokeria

1 dl mansikoita
rosmariinia

Paahda sokeri pannulla ja lisää joukkoon jäiset mansikat. Pyörittele hetki, kunnes mansikat alkavat sulaa ja niistä tulee nestettä. Lisää marmeladisokeri ja rosmariini. Anna maustua ja jäähtyä.