Tänään herkuttelimme hirvistroganovilla ja pannacottalla, jossa oli päällä rosmariinimansikoita.
Hirvistroganov
500 g hirven palapaistia
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 porkkanaa
lihalientä
punaviiniä
tomaattipyrettä
laakerinlehti, mustapippuria, suolaa
Kaalisalaatti
savoijin kaalia
porkkana
Kastike
1 tl viinietikkaa
0.5 dl rypsiöljyä
0.5 tl sokeria
suolaa
0.5 tl yrttistä pippurimaustetta
Pannacotta
1 dl Flora Vanillaa
1 dl maitoa
0.5 dl Multi hyytelösokeria
Rosmariinimansikat
1 rkl sokeria
1 rkl marmeladisokeria
1 dl mansikoita
rosmariinia
Paahda sokeri pannulla ja lisää joukkoon jäiset mansikat. Pyörittele hetki, kunnes mansikat alkavat sulaa ja niistä tulee nestettä. Lisää marmeladisokeri ja rosmariini. Anna maustua ja jäähtyä.